توليد كننده و مجري تخصصي سازه هاي فولادي LSF نيوزلندي
مشهد ال اس اف
فعالیت شرکت فنی مهندسی مشهد ال اس اف و کناف مشهد در عرصه مهندسی صنعت ساختمان و ساخت سیستم های ساختمانی پیش ساخته می باشد و نزدیک به بیش از دو دهه می باشد که در مشهد فعالیت خود را آغاز نموده و هم اکنون با دراختیار داشتن آخرين دستگاه های پیشرفته و گروه مهندسین مجرب و طراحان بده، محصولات متفاوتی را صنعت معماری ساختمان به ارمغان آورده است.
و با دمیدن روح تکنولوژی در تار و پود ساختمان تخصص و تجربه را در هم آمیخته و سبب شده تا امروز تحولی عظیم و شگرف در شاخه صنعت ساختمان با توجه به سلایق و نیازهای متفاوت مصرف کنندگان به وجود آید قیمت محصولات و خدمات رقابتی مشهد ال اس اف در کنار همراهی همیشگی با مشتریان عزیز باعث ایجاد ارتباط دو طرفه در تعامل مجری-مشتری شده است , تعاملی که شرکت سود خود را در خود مشتری خواهد دید تا آسایش و آرامش را به ارمغان آورد. مشهد ال اس اف تلاش دارد برای افزایش رضایت مشتریان خدمات و کارآفرینی و ارتقای جایگاه خویش در ایران و منطقه ، با استفاده از مدیریت کیفیت و کنترل زمان به این مهم دست یابد و تلاش دارد تا نماینده خوبی برای صنعت ساختمان در ایران و در کشورهای منطقه باشد.
شرکت آریاسازه نوین شریعت
شرکت آریاسازه نوین شریعت به شماره ثبت 77825 بر 2 شرکت زیر مجموعة مشهد ال اس اف و كناف مشهد پایدار می باشد. دارای جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن فعال در ساختمان های اسکلتی بتنی فلزی و سسبک فلزي ال اس اف دارای گرید 5 ابنیه از سازمان مديريت و برنامه ریزی دارای پروانه طراحی حقوقی محاسبه و اجرا از نظام مهندسی دارای پروانه تولید و ساخت از وزارت صنایع و معادن
مقدمه
صنعت ساختمان نیازمند سازمان های کارآمدتر، فرایندهای موثرتر و روش های خلاقانه تری برای ساخت می باشد، این نیاز که به واسطه جهانی سازی، ایجاد بازار رقابتی و دستاوردهای فناورانه قرن حاضر ایجاد شده است، در سایه پیشرفت های رایانه ای و صنعتی سازی ساختمان مورد توجه قرار گرفته است، مسائل همیشگی صنعت ساختمان از جمله کیفیت اجرا، کمبود کارگر متخصص راندمان اجرا و ایمنی کارگران، با صنعتی سازی ساختمان بهبود می یابند.
ویژگی های منحصر بفرد سازه سبک LSF
- سرعت احداث اسکلت ال اس اف
سازه ال اس اف این امکان را برای کارفرمایان فراهم می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت بازگشت سرمایه شان حاصل شود. كل فرایند ساخت با سیستم ال اس اف برای یک واحد 100 متری در کمتر از 60 روز ( دو ماه ) انجام می پذیرد.
- با کیفیت و دقت محصول نهایی
مقاطع تولید شده در سیستم ال اس اف توسط دستگاه و در کارخانه تولید می شود. از این رو در قیاس با ساخت و ساز سنتی ساخت سازه ال اس اف به مراتب از دقت بالاتری برخوردار می باشد. نحوه اتصال و پنل کردن دیواره های ال اس اف، از قبل مشخص است. تکنسین این سیستم مطابق با نقشه نسبت به مونتاژ و نصب سازه ال اس اف اقدام می نماید.
- مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی گوناگون
در تولید سازه ال اس اف از ورق گالواینزه شده با روی استفاده می شود. همچنین بر روی اسکلت لایه های گوناگون ( Osb نماء بخاربند و گچ برگ) استفاده می شود. این مسئله باعث می شود که این سازه های عملکرد مطلوبی در مقابل شرایط جوی متفاوت همچون رطوبت، باران و برف از خود نشان دهند.
- سبکی و عملکرد در برابر زلزله سازه ال اس اف مخفف (light steel frame) و به معنی قاب های فولادی سبک سرد نورد شده می باشد. وزن سازه ال اس اف تا 30 درصد پایین تر از سازه های مرسوم می باشد، به همین دلیل از آنجایی که نیروی زلزله نسبت مستقیم با وزن سازه دارد، عملکرد سازه ال اس اف در بلایای طبیعی همچون زلزله مطلوب تر است
- صورت هزینه کم در ساخت در این سیستم کاهش هزینه های ساخت نسبت به اسکلت بتنی و فلزی به مراتب مقرون به صرفه می باشد. مصرف انرژی سازه ال اس اف سازه ال اس اف کاملا منطبق با مقررات پیرامون بهینه کردن مصرف انرژی در حوزه ساخت می باشد. از آنجایی که مقاطع سیستم ال اس اف به صورت C Frame می باشد؛ عایق گذاری به راحت ترین شکل ممکن صورت می پذیرد. همچنین به دلیل وجود لایه های متعدد ( گچ برگ، عایق، اسکلت، 0sb، بخاربند و نمای نهایی) حداقل اتلاف انرژی در این سیستم صورت می پذیرد.
- امکان ساخت ال اس اف در مناطق با دسترسی سخت اسکلت سازه ال اس اف به صورت مقاطع C شکل تولید می شود. | این مقاطع در محل پروژه با استفاده از نقشه نصب، مونتاژ می شود. از این ویژگی می توان در انتقال اسکلت و نصب آن در مناطق صعب العبور استفاده کرد. قابلیت تعمیر گسترده سازه ال اس اف اکثر مصالح به کار رفته در سیستم ال اس اف با پیچ نصب می شوند. به اصطلاح عمده کار با سیستم ساخت و ساز خشک (drywall) صورت می پذیرد. به همین دلیل اگر بعد از گذشت چند سال قسمتی از سازه نیاز به تعمیر داشت. کافی است که قسمت مربوطه به راحتی باز شده و با مصالح جدید جایگزین شود. این قابلیت تعمیرپذیری توسط نیروی نیمه ماهر از ویژگی های بارز سيستم ال اس اف به شمار می آید.
- استاندارد بودن مصالح
کلیه مصالح استفاده شده در سازه ال اس اف حاوی استاندارد های مربوطه می باشد. مقاومت در برابر حوادث همچون آتش سوزيبه دلیل برخورداری از مصالحی که مقاومت بیشتری در برابر حریق دارد برتری این سیستم را در مقایسه با سازه های اسکلت بتنی و فلزی به خوبی حفظ می نماید.
- فضای کارگاهی محدود
سازه ال اس اف در قیاس با سایر سیستم های ساخت و ساز سنتی نیاز به فضای کارگاهی کمتری دارد.. این مسلئه هم به عنوان یک ویژگی در جاهایی که امکان فضای کارگاهی محدود دارند به حساب می آید و هم به دلیل داشتن فضای کارگاهی محدود امکان رخدادن حوادث را به حداق می رساند. مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی گوناگون
- اجرای انواع نمای خشک همچون ( ترمو وود، وودپلاست و سمنت برد و …) و
همچنین نمای سنتی همچون سنگ و آجر در این سیستم وجود دارد. در فضای داخلی نیز امکان گسترده همچون فضاسازی پیش ساخته، رنگ و کاغذ دیواری و تمام امکانات رایج در اختیار طرح دلخواه کارفرماست. از همین روست که سیستم ال اس اف قابلیت تطبیق پذیری بالایی با محیط اطراف و سلیقه مخاطب خود را داراست.
- عایق صوت بودن تعدد لایه های اجرایی و همچنین استفاده از عایق هایی همچون پلی اورتان و پشم سنگ در این سیستم، موجب پایین آوردن انتقال صدا میان فضاها می شود. شایان ذکر است از آنجایی که بسیاری از این ویژگی ها از قبل در طراحی این سیستم دیده شده است مزیت رقابتی آن را نسبت به سایر سیستم های ساخت بالا می برد. سازه LSF نیوزیلندی
ال اس اف LSF چیست ؟
سیستم LSF در واقع سیستم های پیش ساخته یا مودولاری هستند که از مقاطع سرد نورد شده فولادی (CFS) ساخته می شود این مقاطع در واقع ورق های کم ضخامت فولادی و دارای پوشش گالوانیزه هستند. در سالیان اخیر به شکل گسترده و در تولید صنعتی انواع ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی بکار گرفته شده است. این روش در کشورهاي توسعه یافته به عنوان جایگزین مناسبي براي روش هاي سنتي ساخت، ارائه و کاربرد وسیع آن آغاز شده است. نتایج بررسی ها نشان می دهد استفاده از سیستم LSF به دلیل دارا بودن قابلیتهای کاهش تغيير مكان تسبی، کاهش وزن سازه تا حدود 40 درصد نسبت به سیستم فلزی رایج، کاهش مصرف بتن تا حدود 60 درصد نسبت به سازه های بتنی رایج و 30 درصد نسبت به سیستم فلزي رایج، دارای عملکرد مناسب لرزه اي مي باشد. با بررسي اختلافهاي عددي معيارهاي طراحي بين سيستم LSF و سیستمهای رایج ساخت و ساز کشور، موید این نکته است که برای حصول به سبک سازی موثر و استفاده از مزایای آن سیستم LSF دارای قابلیت بسیار مناسب و در عین حال ایمن مي باشد.